Online plannen
absolute logo

Absolute Jobs for Ukraine: al meer dan 10 starters

De oorlog in Oekraïne zorgt voor een ongeziene humanitaire ramp. Absolute Jobs wil de Oekraïense vluchtelingen helpen, als expert in buitenlands talent. Daarom starten we Absolute Jobs for Ukraine.

Hierbij willen we vluchtelingen uit Oekraïne aan een job helpen, een nieuw leven bieden én bovendien 12% van onze winst op Oekraïns talent aan 1212 geven.* Doe mee, deel uw Jobs voor Oekraïeners met ons en steun Oekraïne.

  1. Deel uw job met Oekraïeners in België. Heeft u een job voor lager- of hogergeschoolde Oekraïense vluchtelingen? Stuur dan uw vacature via ons contactformulier. 
  2. Wij contacteren u voor een briefing. Na uw aanvraag, contacteren we u zo snel mogelijk voor een diepgaande briefing en duidelijke afspraken. Zo weten we exact wie u zoekt.
  3. Selectie van de gepaste kandidaat Eenmaal alle afspraken gemaakt, gaan we in onze database en via verschillende kanalen op zoek naar het geschikte, Oekraïense talent.
  4. 100% correct contract & afspraken Is er een match, dan maken we een correct contract in het Nederlands én Oekraîens. Zo kennen u en uw talent uit Oekraine perfect alle afspraken.
  5. 12% voor het goede doel Voor elk uur dat een Oekraïens talent voor u werkt, doneert Absolute Jobs 12% winst* aan 1212.be. Zo werken we samen aan een betere wereld.

Meer weten of meehelpen? Kijk op absolutejobsforukraine.be en doe mee.

 

Ben je op zoek naar een job als recruiter of office manager in de uitzendsector? Word dan uitzendconsulent of leidinggevende in jouw regio. Solliciteer nu.