Online plannen
absolute logo

Pink is the new Blue. Maak van Blue Monday Pink Monday

 

Wist je dat de derde maandag van januari bekend staat als de meest deprimerende dag van het jaar? De dag waarop goede voornemens reeds lijken te mislukken en vakanties heel ver weg liggen. Maar dit jaar geven we die Monday blues geen kans en maken we er met Absolute Jobs een PINK MONDAY van!

Op die manier steunen we het initiatief van Pink Ribbon vzw, in de strijd tegen borstkanker.

Pink is the new Blue

Op 16 januari 2023 veranderen we Blue Monday in Pink Monday. Een dag waarop we ons hoopvol voelen en die volledig in teken zal staan van preventie, opsporing van borstkanker en de steun aan (ex-)patiënten. Hiermee willen we onze collega’s motiveren om met een glimlach te komen werken en er een leerrijke dag van te maken.

1 op de 9  Belgishce vrouwen wordt in de loop van hun leven getroffen door borstkanker. Mannen kunnen ook getroffen worden door de ziekte. De familie, vrienden en collega’s van de patiënt worden hier ook mee geraakt. In elk bedrijf komt er vroeg op laat wel één of meerdere collega’s in aanraking met borstkanker. Wij steunen de actie van Pink Ribbon en willen borstkanker meer bespreekbaar maken op onze werkvloer. Door Blue Monday te veranderen in Pink Monday, een dag van hoop, willen we alle getroffenen laten weten dat ze er niet alleen voor staan, want we vechten samen tegen borstkanker.

Touch of pink

Ter ere van PINK MONDAY dragen we vandaag bij Absolute Jobs, samen met het team, een rooskleurige accessoire of kledingstuk en bekijken we de dag door een roze bril. Met de roze toets willen we (ex-)patiënten een hart onder de riem steken. Terugkeren tijdens of na borstkanker doet u niet alleen, we zijn er voor elkaar.

Ga aan de slag!

1 op de 9 Belgische vrouwen wordt getroffen door borstkanker. Dit wil zeggen dat vroeg of laat één of meerdere collega’s hiermee geconfronteerd wordt. Informeer uw collega’s en spoor uw collega’s aan om zich regelmatig te onderzoeken.

Registreer je bedrijf nu voor Pink is the new Blue en maak er een onvergetelijke Pink Monday van!

Schrijf je in via https://pinksupport.pink-ribbon.be/register/pink-monday-nl/registration !

 

Ben je op zoek naar een job als recruiter of office manager in de uitzendsector? Word dan uitzendconsulent of leidinggevende in jouw regio. Solliciteer nu.
absolute logo

Onledebeekstraat 15
8800 Roeselare, België
0032 51 79 19 95
info@absolutejobs.be

my absolute jobs
Absolute Jobs maakt deel uit van de HR-family builder

Trots op AbsoluteYOU & Maxicon 
Absolute Jobs is lid van Federgon

bvba absolute@work
VG. 2019/U - W.DISP.999
BHG.00558-406-20160504

bvba absolute@construct
VG. 2020/C - W.DISP.1000
BHG.00578-406-20160504