Online plannen
absolute logo

Absolute Jobs steunt Kinder Kansen Fonds

Bij Absolute Jobs geloven we in meer dan alleen maar werk. Als bedrijf zijn we vastberaden om niet alleen op professioneel maar ook op maatschappelijk vlak impact te maken. Dit jaar zijn we dan ook trotse sponsor van Duck Fest, een benefietevent ten voordele van het Kinder Kansen Fonds, dat plaatsvindt op zondag 5 mei in Oudenburg.

Het sponsoren van Duck Fest ligt in lijn met onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). We begrijpen dat onze rol als bedrijf verder reikt dan alleen het ondersteunen van bedrijven in hun zoektocht naar talent. We hebben eveneens een maatschappelijke verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan een betere en rechtvaardigere samenleving.

Door onze schouders onder initiatieven zoals dat van Duck Fest te zetten kunnen we een verschil maken in het leven van anderen. We geloven sterk in het belang van het ondersteunen van organisaties die zich inzetten voor het welzijn van kansarme kinderen en gezinnen.

 

Duck Fest belooft een dag vol van plezier en entertainment te worden met de hele dag live optredens van Ketnetband, Leez, Pauline, De Mens, Aaron Blommaert, Sylver LIVE, Black Box Revelation, Intergalactic Lovers en een stevige afterparty met Viktor Verhulst!


Er vindt ook een heuse Duck Race plaats waarbij meer dan 20.000 eendjes in een vijver worden gelaten. De eerste 6 eendjes die de finishlijn halen, winnen een E-bike. Voor slechts €5 kun je een eendje kopen en meedoen en zo het Kinder Kansen Fonds steunen.

De voorbije weken verlootten we 20 duotickets waardoor 40 geluksvogels gratis kunnen genieten van dit event.


Wil jij samen met Absolute Jobs impact maken? Join our Absolute team!

Ben je op zoek naar een job als recruiter of office manager in de uitzendsector? Word dan uitzendconsulent of leidinggevende in jouw regio. Solliciteer nu.