Online plannen
absolute logo

4 apps die je als trucker absoluut moet hebben

Met de vlam in de pijp maal je als vrachtwagenchauffeur heel wat kilometers in binnen- en buitenland. Natuurlijk horen daar ook welverdiende stops bij. Met deze 4 apps maak jij je nooit meer zorgen over tankstations, muziek, rijtijden, rustplaatsen en correcte real live verkeersinfo op Europese wegen. Doe jezelf dus een plezier en download deze apps voor je volgende lange rit.

 

Sygic Truck GPS Navigation

Wil je zorgeloos van A naar B rijden en op de hoogte blijven van real live verkeersinfo? Dan is Sygic Truck GPS Navigation de app voor jou. Met deze gebruiksvriendelijke app ontvang je direct de beste routeplanning, plus info over files, wegenwerken, beperkingen voor vrachtwagens, etc…
Alle routeplanning is ook offline beschikbaar, ideaal als je wil data wil besparen.

Je downloadt de app hier gratis voor Android en IOS.

 

Bans for trucks

Als trucker is het je vast wel al eens overkomen, op een weg rijden waar het verboden is voor vrachtwagens, met alle gevolgen van dien. Met deze app overkomt het je niet meer. Eens je eenvoudig je route hebt ingegeven krijg je in één oogopslag een overzicht van alle beperkingen en verkeersborden voor truckers. Van tonnageverboden tot zomer- en winterverboden, de app toont de laatste ontwikkelingen in meer dan 40 landen. Handig toch!

Je downloadt de app hier gratis voor Android.

 

Mytuner Radio

Lap, je favoriete radiozender valt weg net nu je luidkeels meezingt. Je kunt het al raden, je rijdt net de grens over. Met de app Mytuner Radio is dit verleden tijd. Je luistert zonder probleem naar meer dan 700 Belgische en Nederlands radiozenders. Daarnaast kun je er ook meer dan 1 miljoen podcasts op beluisteren. Dus redenen genoeg om deze op je smartphone te hebben.

Je downloadt de app hier gratis voor Android en IOS.

 

Transparking

Met deze app parkeer je zorgen over rij- en rusttijden. Je vindt er snel eenvoudig de dichtstbijzijnde vrije parkeerplekken in je buurt, zelfs in het buitenland. Andere truckers kunnen in de app aangeven of de parkeerplaatsen volzet of vrij zijn. De app laat je ook andere voorzieningen zien zoals douches, toiletten, beveiligde locaties, etc…

Je downloadt de app hier gratis voor Android.

Ben je op zoek naar een job als recruiter of office manager in de uitzendsector? Word dan uitzendconsulent of leidinggevende in jouw regio. Solliciteer nu.