Online plannen
absolute logo

Chauffeur CE

Zomergem

Details

functie: Chauffeur CE
functiedomein: Logistiek en transport
tewerkstelling: Voltijds
statuut: Arbeider
referentie: W012/020027

Contact

Rana Canik
rana.canik@absolutejobs.be

Vacature: Chauffeur CE voor Divers Transportbedrijf in Zomergem

Ben jij een ervaren chauffeur met een passie voor veiligheid, precisie en betrouwbaarheid? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat hoogwaardig transport verzorgt voor een gerenommeerde klant in Zomergem? Dan is deze kans iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven en deskundige Chauffeur CE om ons team te versterken.

Wat bieden wij:

 • Uitdagende Transportmogelijkheden: Je zult betrokken zijn bij diverse transporttypes, waaronder algemeen vervoer, COIL-transport, plat vervoer en kiptransport. Dit zorgt voor een gevarieerde en boeiende werkomgeving.
 • Moderne Vloot: Je krijgt de kans om te werken met state-of-the-art vrachtwagens en uitrusting die voldoen aan de hoogste industrienormen. Dit verzekert niet alleen jouw comfort, maar ook de veiligheid van de lading en de weggebruikers.
 • Professionele Ontwikkeling: We hechten waarde aan jouw groei als professional. Daarom bieden we mogelijkheden voor bijscholing en training om je vaardigheden aan te scherpen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de transportsector.
 • Competitief Salarispakket: Naast een aantrekkelijk salaris bieden we interessante voordelen en vergoedingen die jouw inzet en toewijding erkennen.

Ons aanbod voor jou


 • Stabiliteit en Zekerheid: Na een succesvolle interim-periode ligt een vast contract in het verschiet. Jouw toewijding wordt beloond met werkzekerheid.
 • Vrachtwagen thuis: Jouw vrachtwagen is een verlengstuk van jouw werk. Neem hem mee naar huis en geniet van extra comfort en gemak.
 • Eerlijk Loon: Jouw harde werk wordt eerlijk beloond volgens het barema PC 140.03, zodat je kunt groeien en floreren.
 • Je dient 2/3 stops per dag 

Dit ben jij

Jouw Toegang tot Succes: Doe Mee als Gekwalificeerde Chauffeur CE!

Bij ons begint jouw reis naar professioneel succes. We zoeken naar gemotiveerde chauffeurs die voldoen aan de hoogste normen en de volgende criteria vervullen:

 • CE-Rijbewijs in Bezit: Jouw CE-rijbewijs opent de deuren naar eindeloze mogelijkheden op de weg. Wij zijn op zoek naar bestuurders die trots zijn op hun verantwoordelijk rijden.
 • Code 95 Competentie: Jouw toewijding aan veiligheid en vakbekwaamheid wordt weerspiegeld in je bezit van een geldige code 95. Dit toont je inzet voor continue groei.
 • Meertalige Vaardigheden: Communicatie is essentieel. Beheers je Nederlands, Engels of Frans? Jouw taalvaardigheid vergroot je capaciteit om effectief te communiceren in diverse situaties.

Contacteer ons vandaag nog op 09 344 74 66 en laat ons zien dat jij de perfecte aanvulling bent voor ons team van kundige chauffeurs. Samen gaan we verder, sneller en sterker.

Solliciteer nu!

Ben je op zoek naar een job als recruiter of office manager in de uitzendsector? Word dan uitzendconsulent of leidinggevende in jouw regio. Solliciteer nu.