Online plannen
absolute logo

FOREIGN RECRUITER

Roeselare

Details

functie: FOREIGN RECRUITER
functiedomein: Dienstverlening
tewerkstelling: Voltijds
statuut: Bediende
referentie: W999/047019

Contact

Amber Defebere
Amber.defebere@absolutejobs.be

Absolute Jobs is op zoek naar een FOREIGN RECRUITER (fulltime / parttime) voor ons kantoor in ROESELARE

Absolute Jobs is een rekrutering bedrijf dat zich focust op het bedienen van de KMO's in Vlaanderen die op zoek zijn naar bekwame en ervaren technische talenten. Absolute Jobs beschikt over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje en vormt zo de perfecte schakel met Absolute Jobs België om de geselecteerde profielen voor te stellen.


Word jij onze gedreven nieuwe medewerker? Absolute Jobs is op zoek naar een OEKRAÏENSE FOREIGN RECRUITER die vol goesting de verantwoordelijkheid van het FOREIGN NETWERK regio West-Vlaanderen op zich neemt!

Als FOREIGN RECRUITER binnen absolute jobs: 

Werk je zeer KLANTGERICHT: je kent de behoeften en wensen van jouw klanten en weet deze te matchen aan de meest geschikte kandidaat. Je stelt foreign kandidaten voor aan de clusterkantoren.  

Ben je COMMUNICATIEF: je volgt sollicitaties en vacatures op, je bent niet bang om uit te bellen en selectiegesprekken te voeren.  

Ben je een DOORZETTER: je kent de talenten van jouw kandidaten. Je gaat dagdagelijks op zoek naar nieuwe vacatures en je gaat tot het uiterste om de perfecte match te vinden! 

We Go The Extra Mile.. ! 

Ben je een geboren TEAMPLAYER: samen met jouw enthousiaste collega’s ben je een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent via interne en externe databases en job boards om de beste service te garanderen aan jullie klanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor de foreign kandidaten. 

Ben je verantwoordelijk voor het ADMINISTRATIEVE LUIK: vertaling van vacatures, samenwerkingsovereenkomsten interpreteren, wettelijke documenten in orde brengen, ondersteuning huisvesting behoren tot jouw takenpakket. 

Werk je aan de TOEKOMST: (leer bij, groei mee); je wordt tewerkgesteld binnen een groeiend bedrijf met degelijke opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden, je werkt aan lange termijn relaties met jouw klanten en kent de talenten van jouw kandidaten. 


#absoluteteam


Ons aanbod voor jou

Als FOREIGN RECRUITER (fulltime/parttime) voor het kantoor in ROESELARE kun je onderstaande voordelen verwachten:

 • Je krijgt een competitief loon (tussen 2200 euro en 2600 euro Bruto) aangevuld met extra legale voordelen en extra bonussen!
 • Na een positieve interim periode krijg je een vast contract! 
 • Je komt terecht in een groeiend bedrijf die mee werkt aan jouw toekomst door opleidingen, evaluaties en doorgroeimogelijkheden. 
 • Je komt terecht in een positief team met ervaren medewerkers die met plezier hun kennis met je delen. 
 • We werken in een 40 uren week, je hebt dus recht op 12 ADV dagen bovenop je verlof! 
 • Extra fun @work : de job biedt enorm veel uitdaging en variatie. We werken veel maar we vieren even graag ons succes (teambuilding, kick off,...). 
 • Work hard, play harder! Een goede sfeer binnen het team vinden wij zeer belangrijk!


#absoluteteam

Dit ben jij

Ben jij de FOREIGN RECRUITER (fulltime/parttime) voor het kantoor in ROESELARE die we hieronder beschrijven?

 • Je hebt een eerste ervaring binnen HR en/of sales; kandidaten zonder ervaring maar met veel goesting komen zeker ook in aanmerking!
 • Je spreekt vlot Nederlands en hebt een goede kennis van Engels en Pools
 • Je hebt een commerciële drive en durft dan ook "the extra mile" te gaan. 
 • Sociale Wetgeving is een domein die je sterkt interesseert en je bent bereid om hierin extra opleidingen te volgen.  

Solliciteer nu!

Ben je op zoek naar een job als recruiter of office manager in de uitzendsector? Word dan uitzendconsulent of leidinggevende in jouw regio. Solliciteer nu.